Splendid Hair

Splendid Hair sponsers Elle Style Awards 2016
Elle Style Award er Danmarks Oscar for modebranchen. Endnu en gang var jeg heldig at være blandt de udvalgte til L´Oreal Paris frisør team. I år fik håret lov til at fylde langt mere end tidligere og hele 24 modeller skulle have lavet avantgarde hår.

Eventyrlige hårkreationer & makeup
Teamet af 12 frisører og assistenter startede kl 11 og først kl 20 var modellerne klar med den mest fantastiske makeup og årets mest eventyrlige hår. Splendid Hair, vores nye hairbrand, var sponsor på showet og leverede det meget hår, der skulle til for at omdanne de professionelle modellers eget, mellemlange hår til eventyrlige kreationer.

Unika show pieces
Designerne, Anne Sofie Madsen, Charlotte Eskildsen og Ole Yde havde været i gemmerne og fundet lækre unika show pieces. Det blev en helt fantastisk show,
som vi har glædet os til at vise jer billeder fra.

Tur retur Indien

Besøg i Indien - Privat label
Tur retur Indien
Ingen tvivl om at Indien rykker når det kommer til hairextensions. Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk og meget hektisk uge i Indien. For mig er der slet ingen tvivl om at Indien virkelig rykker på sig, når det gælder hårproduktion.

Verdens største
I mange år har Indien været verdens største leverandør af ægte hår til parykker og extensions. Indien står nu selv for forarbejdningen af deres fantastiske råmateriale
– langt, smidigt kvindehår. Vi kalder det Splendid Hair

Behind the scenes - En tur på fabrikken
Se alle de fantastiske billeder fra vores rundtur på fabrikken, hos den største producent af hår i Indien. Her er en unik mulighed for at se med "behind the scenes" på en af tidens allerstørste trends, produktion af hairextensions. 
Indien overhaler Kina i kvalitet
Jeg har rejst en del i Kina for ved selvsyn at holde øje med produktionen af vores parykker og hårstykker. I Kina er de rigtig dygtige, når det gælder de fine specialfremstillede parykker. Men når det gælder indfarvninger og håndtering af selve håret, er Indien nu Kina langt overlegen.

Skånsom forarbejdning uden kemi
Besøget i Indien har lært mig meget. F.eks. indfarves håret, så vidt muligt, med naturfarver i store udendørs farvebade, uden brug af yderligere kemi end solens varme stråler. Blegningen er også langt mere skånsom i Indien, hvor man lader håret ligge i blegende bade over lang tid.

Tro mig
– det hår vi fik lov at mærke og føle i Indien, var et hår, jeg slet ikke har set magen til tidligere.

Bekræftet i min mistanke..
Fabrikken vi besøgte bekræftede at de leverede hår til både GreatLengths, HairTalk og NewImage. Det eneste brand i Europa, der arbejder med ægte Remy hår er Great Lengths. Jeg blev bekræftet i min mistanke – Indien videresælger slet ikke de fine kvaliteter til Kina.

"Made in China"
Så forstår jeg bedre, hvorfor håret, vi arbejder med,
slet ikke arter sig som almindeligt ægte hår.

De 3 kategorier af hår.
I Indien har man i store træk 3 kategorier af hår.
Dobbelt drawn, single drawn og non remy. Disse betegnelser står for henholdsvis” den øverste tykke del af en hestehale”, ”den nedereste del med finere spidser” og ”børstehår”.

Børstehår fra "1,3 mia. mennesker"
Børstehår er det håraffald, der er i hårbørster. Non remy hår leveres i små poser fyldt op med daglige rationer af afredt hår. Non remy hår kan naturligvis filtre, da skællaget ikke er retvendt. Derfor skal non remy hår bleget så skællaget fjernes. Jo mere skællag der fjernes jo mindre filtring. Men – jo mere der fjernes, jo lavere vægt/pris. Non remy hair er langt den største del af hårproduktionen i verden! Med 1,3 mia mennesker i Indien giver det jo god mening

Vi har fundet guld til dig
Der er ingen tvivl om at hår er guld værd. Vi har fundet det ægte guld til jer. HOW har fået mulighed for, som de eneste må markedet, at få produceret vores egen hårlinje af tape-on a la HairTalk, hår med keratin a la Great Lenghts og de fineste håndlavede trenser – ALT SAMMEN AF ÆGTE UFORFALSKET REMY-HAIR.

Comming soon....
Jeg skal nok holde jer opdateret om hvornår vi får vores nye varer til Danmark. Vi starter med 9 farver i trenser, keratin og tape produkter,
alle i første klasses Remy hair:

Glæd jer til at mærke den helt unikke kvalitet.
Kan du heller ikke vente :-) Ring til mig på tlf. +45 35 36 35 62 og hør mere

Kærlig Hilsen
Charlotte Elsted
Charlotte Elsted | HOW By Charlotte Elsted Dalgas Boulevard 59, 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: +45 28208285